Activiteitencommissie

Het SAC is in het leven geroepen met het doel om voor de leden van ZBC’97 zogenaamde niet-voetbal gerichte activiteiten en toernooien te verzorgen en bestaat uit een voorzitter (Marnix Vos), een secretaris/penningmeester (Henk Helderop) en algemene leden (Gerrit Schilten, Peter Stam, Peter Zimmer, Hans Helmink).

De begrippen gezelligheid en saamhorigheid hoog in het vaandel en daarnaast is ons doel de omzet en de uitstraling van de kantine te vergroten.

Doelstelling

Om de doelstellingen te verwezenlijken verzorgt het SAC ieder jaar diverse activiteiten.
De leden van het SAC komen elk seizoen een aantal maal bijeen om te brainstormen over te organiseren activiteiten en deze uiteindelijk uit te werken.
Hoewel het SAC uitsluitend met vrijwilligers werkt, is het alom bekend dat het organiseren van activiteiten geld kost.
Het SAC is hierin echter volledig selfsupporting. De benodigde financiële middelen zijn afkomstig van o.a. verlotingen, giften en deelnamekosten voor de activiteiten op zich.

Daarnaast draagt de activiteiten commissie zowel financieel als actief ook haar steentje bij aan activiteiten die vanuit andere impulsen binnen de vereniging geïnitieerd worden.

Sommige activiteiten zoals klaverjastoernooien, het familie-voetbaltoernooi, het veteranentoernooi, het beach voetbaltoernooi, verlotingen en het rad van fortuin, worden ieder jaar georganiseerd.
Andere activiteiten zoals feestavonden worden afwisselend georganiseerd, afhankelijk van de wensen van de leden van ZBC’97.

Naast het bedenken en uitvoeren van activiteiten probeert het SAC ook materiële zaken aan te schaffen die de omzet en uitstraling van de kantine vergroten. Een voorbeeld hiervan is de beamer met bijbehorend scherm die is aangeschaft om live voetbalwedstrijden in de kantine te kunnen vertonen.
Suggesties voor leuke activiteiten zijn uiteraard van harte welkom en de steun en inbreng van de leden is zelfs vereist om tot de gewenste resultaten te komen. Dus heb je ideeën en wil je meepraten of als klankbord fungeren, meld je aan via saczbc@hotmail.nl

Wij rekenen op ieders inbreng en aanwezigheid op de activiteiten die wij voor jullie organiseren!

Marnix Vos
Voorzitter SAC

[bestuur]

[box_bestuur naam=”Marnix Vos” functie=”SAC Voorzitter” telefoon=”06-29080245″ foto=”” mail=”marnix_vos@hotmail.coml”][/box_bestuur]

[box_bestuur naam=”Henk Helderop” functie=”SAC Penningmeester” telefoon=”078-8437247″ foto=”” mail=”info@zbc97.nl”][/box_bestuur]

[/bestuur]