Belactie Vriendenloterij voor en door ZBC’97. T.b.v. verduurzaming kantine en kleding dames elftal.

ZBC’97 heeft al heel lang de wens om zowel de kantine te verduurzamen maar ook het dames elftal te voorzien van geheel nieuw tenue.

Met dit project kunnen wij namelijk verschillende voordelen behalen, maar om dit te bereikeb is natuurlijk wel extra geld nodig.

Daarom houden wij een actie in samenwerking met de VriendenLoterij! Op 26 Juni tussen 18.00 en 22.30 kun je een telefoontje verwachten van een van onze vrijwilligers met de vraag of je wilt gaan meespelen in de VriendenLoterij voor ZBC’97.

Het is de moeite meer dan waard, want:

• Minimaal 40% van de inleg van elk lot komt ten goede aan ZBC’97

• Bij de VriendenLoterij is het alle dagen prijs. Uit de maandelijkse trekking maken we elk uur een winnaar bekend van € 1.000,-, elke dag gaat er € 10.000,- uit, elke week € 100.000,- en iedere maand zelfs € 1 MILJOEN!

Daarnaast maak je iedere maandtrekking ook nog eens kans op meer dan 250.000 prachtige prijzen, zoals stedentrips, luxe cadeaubonnen en keuzeprijzen

• Als deelnemer in de VriendenLoterij ontvang je een VIP-KAART. Hiermee heb je gratis toegang bij ruim 150 musea en ontvang je tot wel 50% korting musicals, dierenparken, films en andere leuke uitjes.

Mocht je echt niet gebeld willen worden, geef dat dan aan door een mail te sturen naar info@zbc97.nl. Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller we onze doelen kunnen realiseren.

Daar gaan we samen voor toch?

Met vriendelijke groet,

Ruud Vlak – Voorzitter ZBC’97