FANTASTISCH RESULTAAT VriendenLoterij!

De belactie voor de Vriendenloterij heeft woensdagavond 26 juni een geweldig resultaat opgeleverd.

Er waren zeven bellers beschikbaar, vnl. leden van het damesteam van ZBC’97, versterkt met de moeder van een van hen en als enige man, Willem, de leider van een jeugdteam van onze club.

De actie werd begeleid door Michiel van de Vriendenloterij die meteen de lat hoog legde: als er vijftig loten of meer tijdens de belactie binnengehaald worden, levert elk lot een bonus van € 15 op.

Dat komt bovenop de duizend euro die de club voor het organiseren van deze actie krijgt, als er zeven bellers deelnemen.

Met exact zeven enthousiaste bellers was dat bedrag alvast binnen. Drie keer eerder organiseerde ZBC’97 zo’n belactie en nog nooit werden er op zo’n avond vijftig loten genoteerd. Het aantal lag de vorige keren tussen de dertig en de vijfendertig.

Rond zeven uur begonnen de dames en de ene heer te bellen en te appen vanaf het terras voor onze kantine.

Een uur later was de tussenstand al 38 loten. Even een koud drankje en daar begonnen de gesprekken weer. Natuurlijk werd het steeds iets lastiger, maar Michiel hield de moed erin door regelmatig de tussenstand te geven.

Rond kwart voor negen was het magische getal bereikt. Elk lot levert de club € 6,10 op ( 40% van de kosten van een lot) en nu ook nog die bonus van € 15!

Nog maar een koud drankje en door. Om 21.30 werd de actie afgesloten. Er waren maar liefst 71 loten verkocht! FANTASTISCH!

Dat betekent dat deze avond voor de club bijna €2.500 oplevert. Een geweldig resultaat en dat zegt veel over de enorme inzet en de sterke mentaliteit van deze zeven bellers.

Met elkaar hebben zij er een zeer succesvolle actie van gemaakt. Chapeau!

Hartelijke groeten,

Ruud