Zeer geslaagd Familie Voetbaltoernooi bij ZBC ‘97

Wat een drukke week, eerst 4 dagen avond4daagse lopen en daarna werd op zondag 09.06.2024 ZBC’97 weer het jaarlijkse familie voetbaltoernooi georganiseerd.

Van 4 tot 7 juni liep ZBC’97 mee met de avond4daagse. Het was wederom een feest om erbij te zijn met dank aan de organisatie van dit leuke evenement!

Op dinsdag begon het allemaal een beetje vochtig, maar de dagen erna was het schitterend loopweer en op vrijdag werden de kids weer ouderwets overladen met snoep.

Ook de burgemeester van onze stad was aanwezig en genoot zichtbaar van alle deelnemers aan het evenement.

Op zondag stond het jaarlijkse Familie Voetbaltoernooi op het programma.

Vanaf 11 uur werd er in 4 poules gestreden om de winst op het vrijwel heel de dag zonnige hoofdveld.

Er waren twee poules zonder kinderen en twee poules met kinderen, die toch eigenlijk stiekem het belangrijkste was.In de finale van de poules zonder kinderen wist het thuisteam “ZBC” uiteindelijk de winst te pakken door in een spannende strijd het team van “FC Delta” te verslaan.

Ook de poules met kinderen waren erg spannend en iedereen deed zijn uiterste best om doelpunten te maken en zo hoog mogelijk te eindigen.Uiteindelijk ging de winst naar de teams van “FC Biercalona” en “Dostana Family” met een eervolle vermelding voor het team “Krebagro” om in te vallen en een aantal extra wedstrijden te spelen. 

Aan het einde van de dag ging iedereen uiteindelijk weer naar huis, moe maar voldaan.De organisatie wil graag alle deelnemers, supporters en vrijwilligers van harte bedanken voor hun aanwezigheid en inzet.

Op naar een volgende editie !