Geslaagde kindercarnaval bij ZBC’97

Afgelopen weekend organiseerde de jeugdcommissie van ZBC ’97 weer een fantastisch Carnavals feest organiseren voor de jeugd van ZBC ’97 en hun vrienden.  

Er was flink wat voorbereidend werk in gaan zitten, maar dit kwam er dan ook allemaal zeer positief uit op zaterdag 10 februari jl. in de ZBC kantine waar meer dan 65 zeer uiteenlopend uitgedoste kinderen op afgekomen waren.

De kinderen deden allemaal hun best om hun Carnavals activiteitenkaart vol te krijgen door de diverse spelletjes te spelen, zoals sjoelen, touwtrekken, blikgooien en stoelendansen, maar ook onderdelen als de workshop ballonvouwen bij onze beide ballonnenvouwers en het voetbalbowlen moesten door de kids tot een goed einde worden gebracht. 

Een volle kaart leverde immers een lekkere zak snoep op ! 

Naast de spellen werden de kinderen ook getrakteerd op popcorn en suikerspin en na afloop kreeg iedereen een lekker bordje patat met een snack.

Tijdens de dag konden alle kinderen zich ook nog in fantastische kleuren laten schminken en natuurlijk was er ook absoluut plaats voor polonaise en lekker hossen, want DJ Matz had zijn draaitafel natuurlijk niet voor niks meegenomen. 

Hoewel de meeste kinderen zich heel mooi versierd hadden, waren er een paar die er bovenuit staken.

Een deskundige jury olv Nadir koos “Prinses” Vayen als mooist verklede meisje en “Joker” Sem als leukst verkleden jongen, beide gingen er met een leuke prijs vandoor.

Onze speciale dank gaat uit naar iedereen die deze dag geholpen heeft en de mensen achter de bar.