Het nieuwe jeugdseizoen staat voor de deur

Het voetbalseizoen voor de ZBC’97 jeugd loopt op zijn einde met deze week de laatste trainingen in de voetbalkooi, waarna alle kinderen lekker van hun vakantie gaan genieten.

Het was een mooi seizoen met veel verenigingshoogtepunten, denk bijvoorbeeld aan de pannenkoekentrainingen, het Sinterklaasfeest, de avondvierdaagse én de zeer geslaagde Nationale Voetbaldag / Familie Voetbaltoernooi.

Maar ook sportief hebben we mooie hoogtepunten kunnen vieren met o.a. een kampioenschap van JO-12, diverse promoties van JO-07 en JO-09 en JO-13 en mooie resultaten op diverse toernooien aan het einde van het seizoen.

Zonder jullie inzet was dit alles niet mogelijk geweest, waarvoor dank!

Ook is er dit seizoen weer een mooi aantal jeugdleden bij gekomen, bij deze heet ik iedereen van hartelijk welkom en wens ik jullie en je ouders veel succes en een mooie tijd bij ZBC ’97.

Helaas zullen een aantal kids volgend seizoen niet terugkeren, ik bedanken hen voor de inzet en ook voor hen zal de deur altijd open blijven staan, dus hopelijk zien we elkaar in de toekomst terug.

Voor komend seizoen hebben we een zesde team toe kunnen voegen en hebben we alle kinderen inmiddels ingedeeld in de nieuwe teams.

Uiteraard hebben we iedereen keihard nodig om er weer een succes van te maken.

Vanaf maandag 21 augustus 2023 zullen de trainingen hervat worden, dus markeer die datum in uw agenda; we rekenen er dan ook op dat iedereen er weer is.

De trainingstijden zullen vooralsnog op de vertrouwde maandagen en woensdagen van 18.15 – 19.30 uur gehandhaafd blijven en we zullen gaan proberen de boel wat te professionaliseren.

Met name bij de oudere groepen merken we een fysiek uitdaging en hier willen we graag extra op trainen. Mede hiervoor krijgen we vanaf september regelmatig hulp van gediplomeerd trainer Philip Li, die onze trainers en leiders zal helpen het niveau van de teams omhoog te brengen en het beste in iedere speler/speelster naar boven te halen.

Naast Philip zijn we met nog een trainer in gesprek die ons op regelmatige basis kan assisteren.

Uiteraard zullen ook de vertrouwde gezichten weer voor de groepen komen te staan; allemaal mensen die er 100% voor gaan en zich volledig belangeloos voor onze jeugd inzetten.

Tot slot gaan we ook weer hard aan de slag met voorbereidingen voor leuke dingen naast het voetbal. Uw ideëen en inbreng hierin zijn uiteraard van harte welkom, dus schroom niet ons aan te schieten.

Namens de jeugdcommissie van ZBC ben ik dan ook erg trots op de (weder)opbouw van de jeugdafdeling en op iedereen die hier zijn of haar steentje aan bijdraagt.

Ik spreek hier dan ook hoge waardering voor uit en zie graag uit naar volgend seizoen 😊

Met sportieve groet,

Marnix Vos

Laat hier uw e-mail adres achter waar u op te bereiken bent.
Beste, laat hier uw bericht achter. Alles wat u ons stuurt zal vertrouwlijk worden behandeld.