JO-12 ZBC’97, voorjaarskampioen

Afgelopen zaterdag is de JO-12 van ZBC’97 op eigen veld voorjaarskampioen geworden.

In de laatste wedstrijd van de 3e fase werd DFC uit Dordrecht in alle vroegte om 08.30 uur met 8-2 getrakteerd op een knappe en volkomen terechte nedetlaag, 8-2. 

De dames en heren van onze kampioenen (JO-12) werden na afloop gehuldigd met (kinder)champagne en werden getrakteerd op een mooie beker als aandenken.

Volgende week mag Amer Radjkoemar (leider) van de JO-12 het laten zien op een niveau hoger uit tegen het Oranje Wit uit Dordrecht.

ZBC’97 feliciteert de kampioenen en wenst hen veel succes in de 4e fase.

Ook de overige jeugdteams moesten aan de bak, behalve JO-8 aangezien de tegenstander niet voldoende mensen op de been kon krijgen. 

JO-7 speelde een mini-toernooitje uit bij Wieldrecht in Dordrecht, en wist alle 3 de wedstrijden in winst om te zetten!

Tegen het IFC uit Hendrik-Ido-Ambacht was het nog lastig en werd een minimale 3-2 overwinning uit het vuur gesleept, maar tegen Pelikaan uit Zwijndrecht (10-0) en Wieldrecht uit Dordrecht (11-1) werd het verschil goed duidelijk.

JO-9 begon sterk bij Drechtstreek uit Papendrecht met een 0-2 voorsprong, maar zakte – mede door een blessure van Ishika – ver terug in het vertoonde spelbeeld en moest uiteindelijk een 5-3 nederlaag incasseren.

Als laatste trad JO-13 aan in pas de 3e wedstrijd in de voor hen gecombineerde 3e en 4e fase.

Gelukkig wisten de mannen van Maurice en Robin wél raad met de Drechtstreek uit Papendrecht door thuis 4-2 te winnen. 

Komend weekend speelt alle jeugd een uitwedstrijd, veel succes alvast !