Fantastisch kinder carnaval bij ZBC’97!

Na 3 jaar wachten, kon de jeugdcommissie eindelijk weer een fantastisch Carnavals feest organiseren voor de jeugd van ZBC’97 en hun vrienden.

Er was flink wat voorbereidend werk in gaan zitten, maar dit kwam er dan ook allemaal zeer positief uit op zaterdag 18 februari jl. in de kantine van ZBC’97, waar meer dan 65 zeer uiteenlopend uitgedoste kinderen op afgekomen waren.

De kinderen streden in teams voor de winst bij de diverse oud-hollandse spellen zoals sjoelen, zaklopen, blikgooien en stoelendansen, maar ook tijdens een workshop ballonvouwen bij Vikram en limbo dansen ging de strijd om het beste team verder.

Na een spannende, maar vooral zeer gezellige, sportieve en feestelijke strijd, ging uiteindelijk het team van begeleider Inge met Jayden, Sem, Daan, Joel, Mirte en Evi er met de hoofdprijs van door.

Naast de spellen werden de kinderen ook getrakteerd op poffertjes, popcorn, suikerspin, ijsjes en na afloop kreeg iedereen een lekker broodje kipburger, waarbij ook voor de inwendige maag van de volwassenen een lekkere bak nasi of bami klaargemaakt werd.

Tijdens de dag konden alle kinderen zich ook nog in fantastische kleuren laten schminken en natuurlijk was er ook absoluut plaats voor polonaise en lekker hossen, want dat zijn uiteraard belangrijke ingrediënten van een geslaagd carnavalsfeest.

Hoewel de meeste kinderen zich heel mooi versierd hadden, waren er een paar die er bovenuit staken. Een deskundige jury olv Bep koos “Duiveltje” Ishika als mooist verklede meisje en baby Nio en “Roblox” Jaiden als mooist verkleden jongen, beide gingen er met een leuke prijs vandoor.

Onze speciale dank gaat uit naar iedereen die deze dag geholpen heeft en vooral ook de dag sponsoren niet vergeten, Feestverhuur Drechtsteden, Delta Glasvezel en de overige mensen die dit feest mogelijk gemaakt hebben.

Geef een reactie