Zeer geslaagd Oranjefestival – Familietoernooi 2022

Op zondag 12.06.2022 werd bij ZBC’97 na een corona afwezigheid van 2 jaar, eindelijk weer het jaarlijkse familie voetbaltoernooi georganiseerd.

Dit jaar werd door de organisatie de combinatie gemaakt met het Oranjefestival. Alle kinderen waren dus al vanaf 10.30 uur op de club en werden in leeftijdscategoriën in gedeeld.

K

De kleinere jeugd ging leuke spelletjes zoals voetbalsjoelen en bowlingvoetbal doen in de voetbalkooi en de wat oudere kids deden onder ander latje trap en flessenvoetbal op het hoofdveld.

Op beide locaties werd het een zeer succesvolle ochtend en hadden alle kids het fantastisch naar hun zin.

Uiteindelijk won het team van Anand met sterspelers Djolie, Sem, Daan en Brandon de spellen in de voetbalkooi en ging good old Ali er met zijn fenomenale traptechniek met de penalty bokaal vandoor.

Goed gedaan, iedereen trouwens! 

Rond de middag kon iedereen zijn buikje rond eten aan de patat en snacks en wat lekkers te drinken en ook werd er volop op het springkussen gejumpt. Om 13 uur was het dan toch echt tijd voor het familie voetbaltoernooi.

In 2 poules werd gestreden om de winst op het zonovergoten hoofdveld. Er was een poule zonder kinderen – waar zelfs betaald voetballers speelden en er dus echt op een serieus niveau geacteerd werd

en een poule met kinderen, die toch eigenlijk stiekem het belangrijkste was.

In de poule zonder kinderen wist “De Tegenpartij” uiteindelijk de cup te pakken door in een zinderende strijd met “La Famiglia” uiteindelijk net 2 punten meer te vergaren.

Ook de poule met kinderen was het spannend, maar “The Legends” van coach Maurice deden hun naam eer aan en bleken uiteindelijk toch net iets slagvaardiger als het team “Dostana” van coaches Anand en Patrick.

Met een mooie diploma en een vaantje als aandenken ging iedereen uiteindelijk weer naar huis, moe maar voldaan.De organisatie wil graag alle deelnemers, supporters en vrijwilligers van harte bedanken voor hun aanwezigheid en inzet.

Op naar een volgende editie!