12 juni Familietoernooi en Oranjefestival bij ZBC‘97

Ieder seizoen vinden veel jonge meiden en jongens hun weg naar de lokale voetbalvereniging. Zij gaan daar genieten van veel voetbalplezier, samen met hun vriendjes en vriendinnetjes.

Om geïnteresseerde jongens en meiden de kans te geven de vereniging te leren kennen en te ontdekken of voetbal een leuke sport voor hen is, organiseert ZBC‘97 op zondag 12 juni weer het Oranjefestival van de KNVB en combineren we dit met het familie toernooi.

Tijdens deze dag staat het plezier in voetballen centraal en zullen we naast voetbalspellen ook een echt 7:7 toernooi gaan spelen, waarbij de ouders van harte welkom zijn de kids ook daadwerkelijk in het veld te begeleiden en te helpen.

Dus snel op zoek naar goede schoenen en wees erbij, zodat we er een mooie dag van kunnen maken met zijn allen. 

Via bijgaande link kunt u uw kind (en neefjes/nichtjes/vriendjes/vriendinnetjes/ etc/etc) opgeven https://www.knvb.nl/oranjefestival/zbc97/2103

Oranjefestival en voetballen als Oranje!

ZBC‘97 werkt in de organisatie van dit gratis Oranjefestival samen met de KNVB en de Oranje vereniging.

Om de verenigingen, rondom het komende WK te ondersteunen bij het werven van nieuwe leden bij de jongste jeugd, heeft de KNVB een speciale activiteit uitgewerkt voor de verenigingen.

De verenigingen ontvangen hierin allerlei hulpmiddelen, waaronder speciale Oranje-hesjes en een uitgewerkt draaiboek van het Oranjefestival.

De spelers van Oranje en speelsters van de Oranje Leeuwinnen ondersteunen deze festivals, ook zij zijn namelijk ooit begonnen als jong meisje of jongen bij één van de lokale amateurverenigingen.

Zij erkennen het belang van veel sporten en bewegen op jonge leeftijd en stimuleren dat veel jonge kinderen gaan voetballen bij een vereniging.

Hun voetbaldroom is immers ook ooit op deze manier gestart!

Meer informatie of vragen ?

Mocht je meer informatie of vragen hebben kan je altijd met ZBC ’97 contact opnemen. Dit kan via Marnix Vos op 0629080245 of Martin van Zijderveld op 0683233912 of via info@zbc97.nl