12 juni Familietoernooi en Oranjefestival bij ZBC‘97

12 juni Familietoernooi en Oranjefestival bij ZBC ‘97

Dit jaar combineren we bij ZBC het familie toernooi op zondag 12 juni met het Oranjefestival van de KNVB.

Tijdens deze dag staat het plezier in voetballen centraal en zullen we naast voetbalspellen ook een echt 7:7 toernooi gaan spelen, waarbij de ouders van harte welkom zijn de kids ook daadwerkelijk in het veld te begeleiden en te helpen.

Dus snel op zoek naar goede schoenen en wees erbij. We rekenen in ieder geval op alle ZBC jeugdleden, zodat we er een mooie dag van kunnen maken met zijn allen. 

12 juni Familietoernooi en Oranjefestival bij ZBC ‘9712 juni Familietoernooi en Oranjefestival bij ZBC ‘97Dit jaar combineren we bij ZBC het familie toernooi op zondag 12 juni met het Oranjefestival van de KNVB.

https://www.knvb.nl/oranjefestival/zbc97/2103

Tijdens deze dag staat het plezier in voetballen centraal en zullen we naast voetbalspellen ook een echt 7:7 toernooi gaan spelen, waarbij de ouders van harte welkom zijn de kids ook daadwerkelijk in het veld te begeleiden en te helpen. Dus snel op zoek naar goede schoenen en wees erbij.

We rekenen in ieder geval op alle ZBC jeugdleden, zodat we er een mooie dag van kunnen maken met zijn allen.

Via bijgaande link kunt u uw kind, en neefjes, nichtjes, vriendjes en vriendinnetjes opgeven.

https://www.knvb.nl/oranjefestival/zbc97/2103.

In het Familietoernooi is ook plaats voor teams zónder kinderen, die strijden dan in een aparte poule om de prijzen. Direct een compleet team aanmelden kan uiteraard ook via saczbc@hotmail.nl

We rekenen op een massale opkomst.Wilt u dit bericht ook verder via uw social media delen svp ?Met vriendelijke groet,  Marnix Vos