Alle ZBC jeugdteams pakken punten.

Een week voor de Pasen stonden er voor 3 teams een uitwedstrijd op het programma en speelde alleen JO-12 zaterdag 9 april thuis.

JO-8 trapte in Rijsoord al om half 9 als eerste af en ondanks dat er door 2 zieken geen wissels waren, ging het team vrolijk verder met waar het eigenlijk al praktisch het hele seizoen mee bezig is, winnen!

Na een snelle 0-4, dacht Rijsoord voor rust met 2 goals nog in de wedstrijd te komen; het tegendeel bleek echter waar.

De trainer wist de mannen dusdanig te motiveren dat er uiteindelijk een klinkende 2-10 overwinning mee naar Zwijndrecht meegenomen kon worden

Even later was het om 10.30 uur ook de beurt aan JO-7 om bij Rijsoord te starten. Een hagelbui tijdens het omkleden leek even roet in het eten te gooien, maar gelukkig ging het zonnetje weer snel stralen.

Ook op het veld straalden de jongens van leiders Anand en Omar en werden achtereenvolgens Rijsoord (4-2), Drechtstreek (3-2) en GSC/ODS (3-2) zonder punten teruggestuurd.

JO-12 had het thuis tegen laagvlieger SC Emma, die pas 1 punt hadden, best lastig. Gelukkig wisten deze kids ook het hoofd koel te houden en met een mooie 2-1 overwinning ook de 3 punten in Zwijndrecht te houden.

Momenteel bezet het team met 10 uit 5 een keurige 2e plaats en met slechts 1 puntje achterstand op de koploper doen ze nog volop mee om de prijzen als we de laatste fase van de competitie in gaan. Als laatste mocht JO-11 om 11.30 aftrappen bij ASWH in een rechtstreeks duel om de 2e plek in de competitie.

Het werd een heroïsche strijd, maar ZBC bleek overtuigender en pakte een nipte, maar verdiende, overwinning: 6-7Hierdoor staat JO-11 nu stevig op de 2e plek met 3 punten achterstand op IFC….wat nog 1 van de volgende tegenstanders is in de laatste 3 competitie wedstrijden, waardoor ZBC alles nog in eigen hand heeft.

Aanstaande maandag 11/4 en woensdag 13/4 gaan we weer lekker trainen en vrijdagochtend is de ZBC jeugd ook weer op het toppie festijn vertegenwoordigd voordat we even rust hebben met Pasen.

Maandag 18/4 is er dan géén training,  de woensdag daarna uiteraard weer wel gewoon.