Buurtgezinnen Zwijndrecht helpt u en alle andere gezinnen!

Beste Voetbalverenigingen,

Ik ben Jiske Bosman, coördinator Buurtgezinnen Zwijndrecht.

Wellicht hebben jullie al van mij gehoord. Wat doen we bij Buurtgezinnen?

Buurtgezinnen wil voorkomen dat problemen in een gezin verergeren en eraan bijdragen dat kinderen fijn kunnen in hun eigen gezin.

Dit doen we door een vraaggezin te koppelen aan een steungezin. Vraaggezinnen zijn gezinnen waarin het niet zo lekker loopt, denk bijvoorbeeld aan over belaste ouders, die wat ademruimte kunnen gebruiken.

Steungezinnen zijn gezinnen die wat extra liefde, aandacht en tijd over hebben zodat zij een kind uit een vraaggezin kunnen opvangen.

De opvang is laagdrempelig en meestal eens per week. Sport verbroedert en ik heb al gezien dat als kinderen of gezinnen elkaar kennen via de sport zij makkelijker tot elkaar komen. Iedere vereniging heeft gezinnen waarin het even niet zo lekker gaat. Ik denk dat wij elkaar hierbij kunnen helpen.

Mijn voorstel is dan ook om te kijken waar wij iets voor elkaar kunnen betekenen. In de bijlage stuur ik een digitale folder van Buurtgezinnen. Ik zou het ontzettend waarderen als jullie deze misschien als bijlage in een nieuwsbrief kunnen sturen.

Meer informatie:

Mochten jullie vragen hebben dan hoor ik het graag!

Vriendelijke groet,

Jiske Bosman
Coördinator Buurtgezinnen Zwijndrecht
06-10071406
www.buurtgezinnen.nl

Volg ons ook op Facebook:

Buurtgezinnen in Zwijndrecht