ZBC jeugdteams winnen alle wedstrijden in de regiocup.

ZBC jeugdteams winnen alle wedstrijden in de regiocup
Wat een fantastisch resultaat; alle 3 de teams hebben alle 4 hun wedstrijden in de regiocup winnend afgesloten 👊Zo hebben we het Corona seizoen 2020-2021 toch nog zeer positief af kunnen sluiten.

Het begon al om 08.30 uur voor de Jo-9 in Alblasserdam.  ZBC schoot uit de startblokken naar een 0-5 voorsprong. Na de time out wisselde Alblasserdam van keeper en kwamen ze sterk terug tot 5-5. Een donderspeech in de rust door gelegenheidscoach Marnix werd fantastisch opgepakt door het team, want Alblasserdam kwam er niet meer aan te pas en droop af met een 5-10 nederlaag.

Minpuntje was het uitvallen van Reneh met een polsblessure. We wensen Reneh veel sterkte toe en hopelijk valt het mee.
Ongeveer tegelijkertijd aan het einde van de ochtend moesten jo-11 en jo-7 aantreden, officieel beide thuis.

Omdat de velden inmiddels ingezaaid zijn, werd in overleg de wedstrijd van jo-11 omgezet naar een uitwedstrijd bij Wieldrecht.

Verwarring alom, want het team van ZBC stond bij Wieldrecht….en die van Wieldrecht bij ons 🤔 Gelukkig kon er snel een veld geregeld worden bij Wieldrecht en werd de wedstrijd alsnog gespeeld. ZBC was niet voor niks naar Dordt getogen, want de 3 punten kwamen “gewoon” weer mee in de tas na de 2-4 eindstand.

Ook de jo-7 bleek net als afgelopen weken véél te sterk. Ditmaal voor Groote Lindt.  Decor van het klapstuk van het seizoen was het tennisveld/voetbalkooi, wat met al die lijnen in het begin nog wel even onwennig was. De ZBC-ers pakten het echter fantastisch op en trakteerden de bezoekers op een 24-3 nederlaag.

Door de versoepeling van de maatregelen kon een grote supportersschare hiervan lekker meegenieten. 
Kortom weer een zeer mooie ZBC zaterdag en een mooi eind van het rare seizoen.

Winnen is natuurlijk niet het allerbelangrijkste, maar het is toch wel erg lekker 😜 Volgend seizoen zal hopelijk alles weer normaal zijn en zullen we het seizoen met weer een extra team starten.

Wij hebben er al zin in!

Let op Maandag en Woensdag training in de voetbalkooi.

I.v.m. de veldsluiting zullen we as maandag en woensdag in de voetbalkooi trainen op de reguliere tijd. 
Laat hier uw e-mail adres achter waar u op te bereiken bent.
Beste, laat hier uw bericht achter. Alles wat u ons stuurt zal vertrouwlijk worden behandeld.