ZBC jeugd trekt goede lijn door in de regiocup

ZBC jeugd trekt goede lijn door in de regiocup

Afgelopen zaterdag 19 juni werd de 3e ronde van de regiocup gespeeld. Ook deze ronde werd weer een prooi voor de ZBC jeugd !
De jo-7 en jo-9 moesten al vroeg aanwezig zijn en mochten om 08.30 uur tegelijkertijd vlak bij elkaar aantreden tegen de buren IFC en ASWH.

JO-9 begon zeer sterk en voor rust had ASWH het nakijken met een 1-5 achterstand.  Na de rust werden de teugels echter wat gevierd en kon ASWH terugkomen, waardoor het slot zeer spannend werd.

Gelukkig wist ZBC uiteindelijk een doelpunt meer te maken en gingen de 3 punten na de 6-7 overwinning mee naar Zwijndrecht. Jo-7 had toen inmiddels al lang geen kind meer aan IFC.

Met 8 kids hadden we 2 volledige teams van 4 die elkaar iedere 5 minuten afwisselden en IFC allemaal het nakijken gaven.  Het eindresultaat na een kleine 40 minuten spelen was 0-25 😅

Omdat de gemeente het thuisveld al onderhanden had genomen, werd de thuiswedstrijd van jo-11 tegen Oranje Wit omgezet in een uitwedstrijd.  Dit maakte voor onze jongens en meiden echter niks uit, want de 3 punten werden ook hier “gewoon” mee terug naar Zwijndrecht genomen : 2-4 ⚽️👊

Al met al weer een zeer succesvolle dag voor onze jeugd.  Komende maandag is er géén training ivm het Nederlands Elftal – die hopelijk hun derde overwinning pakken op het EK – maar woensdag zien we iedereen graag weer terug op de club.

Komend weekend is de laatste ronde van ff regiocup, ZBC gaat er weer voor !