Zeer geslaagde Nationale Voetbaldag 2021 bij ZBC‘97

Zeer geslaagde Nationale Voetbaldag ZBC ‘97

Het was een zeer drukke ochtend voor de jeugd van ZBC ‘97 afgelopen zaterdag 12 juni. Niet alleen werd de 2e ronde van de regiocup gespeeld, maar daarnaast had de KNVB ook de Nationale Voetbaldag gepland waar ZBC aan meedeed.

Nadat alle pupillenteams winnend terugkwamen van hun wedstrijden, konden zij direct aan de bak in hun eigen leeftijdscategorie met hun voetbal- en andere spelletjes. Tussendoor voorzien van een snoepje en lekker drinken werden mooie prestaties neergezet door de kinderen.

Op het hoofdveld pakten Achmed en Mitchel de penalty bokalen door keeper Mike te verslaan, terwijl spelers Ishika, Vinnie, Shaya en Ewan van Team Tony de beste waren in de voetbalkooi en de spelers een lekkere snoepzak mee naar huis kregen.

Het hoogtepunt van de dag bleek toch wel de 17 meter lange stormbaan, waar alle kids zich naar hartelust uitleefden. 
Na afloop werd iedereen getrakteerd op patat met een snackje en wat te drinken.

Uiteindelijk gingen de kids onder het genot van een ijsje én met een gepersonifieerd keycord met oorkonde moe maar voldaan naar huis. Al met al een absolute topdag voor de ZBC jeugd!

De trainingen op maandag en woensdag om 18.15 uur gaan voorlopig ook lekker door in de voetbalkooi en iedereen die eens wil komen kijken is uiteraard van harte welkom.