ZBC jeugd scoort direct in de regiocup!

E I N D E L I J K !!!  Na maanden en maanden alleen maar trainen en onderling spelen, mocht de jeugd afgelopen zaterdag weer voor het “ echie” het veld in. Nadat er vorige week wat versoepelingen werden afgekondigd door de regering, is voor de jeugd alsnog de regiocup gestart! 4 weken wedstrijden tegen andere teams, wát een verademing en wát waren ze er nerveus voor 😅.

Gelukkig verdwenen de zenuwen direct bij de start, want in het veld werd er volop gebikkeld door de jongens en meiden.
De ochtend begon met JO11. In de eerste helft was er al een licht overwicht, maar in de tweede helft walste onze kanjers over EBOH heen en werd de tegenstander met een flinke 11-1 nederlaag terug naar Dordrecht gestuurd. 

Hierna was JO9 aan de beurt, daar ging de strijd met Alblasserdam gelijk op, maar ook hier hield ZBC de punten in huis en eindigde de strijd in een mooie 8-7 overwinning en een hoop blije gezichten.

Het slotakkoord was voor de JO7 die werkelijk geen spaan heel lieten van IFC.  Zelfs met een 5e speler was er voor IFC geen houden aan en draaide het telraam overuren.

Het verschil tussen de geoliede ZBC machine – waarvan een aantal jongens al veel langer meedraaien – en een team met alleen maar nieuwelingen was té groot om er een echte wedstrijd van te maken en ZBC liep in 2x 15 minuten uit tot een 37-1 overwinning.

Gelukkig kon IFC de eer nog net redden en ging het in de afsluitende penalty serie wél gelijk op.

Geweldig om te zien dat (bijna) iedereen er weer bij was en de jeugd ook na de corona crisis weer volop groeit en bloeit!

Komend weekend zijn er weer wedstrijden om de regiocup en natuurlijk gaan we zaterdag vanaf 10 uur knallen met de Nationale Voetbaldag 💪Vrijwel iedereen heeft al ingeschreven en de stormbaan is gereserveerd, dus het wordt een knalfeest.

Maar eerst nog lekker 2x trainen. Dus uiteraard tot maandag ⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️