ZBC jeugd juicht: EINDELIJK, we mogen weer voetballen !

P E R S B E R I C H T

ZBC jeugd juicht: EINDELIJK, we mogen weer voetballen !

Maanden hebben de jongens en meiden van de ZBC’97 jeugd er naar uitgekeken en afgelopen zaterdag is dan EINDELIJK de competitie gestart.

Na weken van alleen maar trainen en onderling spelen zijn de jeugdteams in de regio weer met hun competities begonnen.

Hoewel iedere vereniging zich op zijn eigen manier aan de Corona regels probeert te houden, wordt gelukkig overal weer gevoetbald

Voor de jeugdteams van ZBC is het zonovergoten weekend ook sportief uitstekend begonnen met mooie overwinningen voor de teams.

Ook over de nieuwe opzet van de KNVB voor de allerkleinsten (JO-7) zijn alleen maar positieve berichten binnen gekomen.

In deze klasse spelen de teams in 4:4 verband en wordt er vanaf heden wekelijks een mini-toernooitje gespeeld met 4 clubs op 1 locatie.

Hierbij worden er per ochtend 3 korte wedstrijdjes achter elkaar afgewerkt.

Deze week is bij ZBC ’97 gestart en komende weken zullen de spelers ook op de andere 3 verenigingen te gast zijn.

Helaas hebben we voor de aanvang van de competitie ook moeten constateren dat 6 maanden zonder echte wedstrijden voor een aantal kinderen te lang was en zijn er een paar gestopt met voetballen.

Hopelijk kunnen we iedereen nog overtuigen om de voetbalschoenen toch weer aan te trekken, want voetballen met je maatjes blijft natuurlijk het leukste dat er bestaat 😊

Uiteraard gaan ook de trainingen weer volop door elke maandag en woensdag om 18.15 uur en vrijblijvend en gratis een keer meetrainen mag altijd.

Iedereen is welkom om gewoon langs te komen, voor meer informatie kan er ook even contact opgenomen worden met Martin van Zijderveld via 0683-233912

Met vriendelijke groet, 

Marnix Vos

Vv ZBC ’97