Beste ZBC’er, We mogen weer open!

Beste ZBC’er,

We mogen weer open!

Je hebt het ongetwijfeld via de media al gehoord: vanaf woensdag 1 juli mag onze kantine weer open. De velden zijn op dit moment in onderhoud en kunnen dus nog niet gebruikt worden.

Trainen kan in de maand juli alleen op de twee voormalige tennisvelden. Onze jeugd en een aantal seniorenteams maakt daar al gebruik van. Als het onderhoud van de velden voorspoedig verloopt en het weer meewerkt, kunnen we de velden in augustus al weer gebruiken.

Dat is eerder dan voorgaande jaren, omdat het onderhoud eerder in gang gezet is. Houd de website in de gaten. Daar vermelden we als we het veld mogen gebruiken.

Mocht je na een training of in het weekend onze kantine bezoeken, houd je dan a.u.b. wel aan de RIVM-regels:

  • Houd 1,5 meter (twee armlengtes) afstand van ieder andere persoon buiten jouw huishouden. Dat geldt niet voor onze jeugdleden tijdens trainingen.
  • Hoest en nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes;
  • Ga voordat je naar ZBC’97 komt thuis naar het toilet;
  • Was je handen met water en zeep voor en na bezoek aan ZBC’97;
  • Vermijd het aanraken van je gezicht;
  • Schud geen handen;
  • Volg de aangewezen looprichting;
  • Blijf thuis als je (lichte) klachten hebt.

Dankzij jullie steun, bijv. via de contributie is ZBC’97 de afgelopen maanden doorgekomen. Er is intussen het een en ander gebeurd.

Zo is de tribune opgeknapt en voorzien van borden van een nieuwe sponsor, worden er, met dank aan een andere sponsor, binnenkort tien zonnepanelen op het dak van de kleedkamers geplaatst en ligt er een offerte voor het vervangen van de boilers en de bijbehorende cv-ketel van de kleedkamers.

Zodra de financiering daarvan rond is, kan dat werk opgepakt worden. We gaan er vanuit dat dit voor de start van de competitie voor elkaar is.

Op 1 juli begint het nieuwe seizoen. De contributie voor het eerste kwartaal zal op 1 of 2 juli geïnd worden.

Voor dit eerste kwartaal geldt hetzelfde als voor het bijna afgelopen kwartaal: als dit a.g.v. de Coronacrisis voor jou onoverkomelijke problemen oplevert, neem dan a.u.b. contact op met een van de bestuursleden.

Dan kunnen we bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Het bestuur wenst je veel succes toe in het nieuwe seizoen en hoopt je snel weer te ontmoeten.

Hartelijke groeten,

Namens het bestuur en voorzitter,

Ruud Vlak