ZBC ‘97 jeugd geniet weer ondanks beperkingen

ZBC ‘97 jeugd geniet weer ondanks beperkingen
Vanaf vorige week mogen ze weer: VOETBALLEN !!! De jongens en meisjes van ZBC ‘97 zijn door het dolle heen, want na weken van binnen zitten en afwachten hoeven ze eindelijk hun voetbalvrienden niet meer te missen en mogen ze weer “los”.

Hoewel het door de diverse beperkingen allemaal nog wat onwennig is, zijn alle teams inmiddels weer lekker aan de slag gegaan. Helaas voorlopig zonder ouders langs de zijlijn en met een gesloten kantine en kleedkamer, maar toch genieten de kinderen enorm van hun grote hobby.

Het is nog een vraag wat de KNVB in navolging van onze regering verder zal beslissen, maar hopelijk kunnen we ook snel weer wedstrijdjes spelen en onze krachten meten met leeftijdsgenoten in de competitie. De eerste stappen zijn gelukkig in ieder geval weer gezet en elke maandag en woensdag om 18.00 uur en zaterdag om 11.00 uur gaat de training door.

Vrijblijvend een keer meetrainen mag altijd, maar graag wel eerst even contact opnemen met Martin van Zijderveld via 0683-233912 om netjes de richtlijnen op te kunnen volgen. Let goed op elkaar en blijf gezond.