Voetbalclinic jeugd ZBC‘97

P E R S B E R I C H T

Deze week starten de jeugdteams van ZBC ‘97 weer met hun trainingen. Aangezien de competitie echter nog niet begonnen is, zal er zaterdag 18 januari vanaf 11 uur tot 13 uur een open voetbal speeldag worden georganiseerd voor alle pupillen.

Deze ochtend is vrij toegankelijk voor alle kinderen in de leeftijdscategorie tot en met 12 jaar. Wil je graag kennis maken met voetballen, kom dan gezellig mee doen met onze jeugdleden aan de “voetbal clinic” en maak nieuwe vriendjes.

Aanmelden is gratis – net als de contributie voor de jeugd tot 12 jaar – en kan door contact op te met Martin van Zijderveld 0683233912 of Nadir Haddad 0629578756.

Mocht het zaterdag niet lukken, maar wil je toch een keer mee doen? Vanaf woensdag 15 januari starten de reguliere maandag en woensdag trainingen voor de jeugd ook weer om 18.15 uur.

Met vriendelijke groet, 
Marnix Vos