Menu

Disclaimer

Website

ZBC’97 probeert u ten alle tijden te voorzien van juist informatie en draagt er zorg voor dat de informatie op deze website up-to-date is. Fouten zijn echter niet uit te sluiten. De aangeboden informatie en/of diensten worden door de gebruiker geheel voor eigen risico gebruikt en zijn onder voorbehoud van typefouten. Aan de aangeboden informatie en/of diensten kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend.

ZBC’97 heeft geen invloed op de wijze waarop de informatie door de gebruiker wordt gebruikt en wijst iedere aansprakelijkheid af voor verlies van inkomsten of voor directe, indirecte of gevolgschade, van welke aard dan ook.

De teksten, afbeeldingen en logo’s die gebruikt en vertoond worden op deze website, zijn eigendom van ZBC’97. Deze mogen zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van ZBC’97 op geen enkele manier worden gekopieerd, verveelvoudigd of openbaar worden gemaakt.


Reacties berichten

ZBC’97 is niet aansprakelijk voor de reacties onder geplaatste berichten en/of afbeeldingen.
Passende maatregelen zullen volgen bij misbruik en/of ongepast, beledigend en racistisch taalgebruik.
Dit ter beoordeling aan het bestuur van ZBC’97.

Browser

Deze website is getest met alle moderne browsers en IE op desktop, Ipad en smartphones. Wanneer u toch een fout constateer graag mailen naar info@zbc97.nl.